vrijdag 8 april 2011

Waarom ik jullie deze week een beetje op jullie honger laat!


delicious. en Culinaire Ambiance: twee fantastische foodiemagazines die vanaf juni elk een aparte column van mij zullen publiceren!
Lieve lezers,

Ik weet het, ik weet het. Het lijkt of ik jullie deze week zwaar in de steek laat en er maar niets op deze blog bijkomt. Jullie denken natuurlijk dat ik jullie vergeten ben en ik urenlang zit te zonnen op een terrasje bij een heerlijk glaasje wijn of een zalig cappucinootje! Wel, niets is minder waar! Integendeel! Terwijl mijn klasgenoten vandaag van deze vrije dag en het fantastische Italiaanse lenteweer genieten, zit jullie culireporter haar de ziel uit het lijf te werken achter haar computer. Ik hou dit jaar namelijk niet alleen een blog bij van mijn culinaire avonturen maar ga vanaf de maand juni ook elke maand een column schrijven voor twee prachtige culinaire tijdschriften: delicious. en Culinaire Ambiance! Aangezien een juniblad echter moeilijk in juni bij mekaar geschreven kan worden, is het nu deadline tijd en moet ik jullie eventjes op jullie honger laten zodat ik mijn twee columns afkrijg. Het resulaat zien jullie binnen twee maanden, tenminste... wie op tijd in de krantenwinkel is!

1 opmerking:

  1. Oooooh mijn favoriete tijdschriften!! :D Go Nathalie! Wauw, zo goed gedaan van jou. Kben trots! :D Heb deze week met Tom eens melanzane alla parmiggiana gemaakt. Het recept is al in ons 'favoriete-recepten-kaft' beland! Lekkerlekker! 10 op 10!

    BeantwoordenVerwijderen